BURÇLARIN GİYİM TARZI (2.PART)

10 Aralık

Eveet sabah kalkar kalkmaz dün yarım bıraktığım yazıyı ele almam lazım diye uyandım:) Haydi bakalım nerede kalmıştık devam edelim..
Diğer burçlar için ; Burçlar için buraya tıkla

(yükseleninizle beraber okumayı unutmayin ! ) 

Yay Burcu♐ (23Kasım-21Aralık)
Zeki,iyimser ve cesaretli kişiliğiyle tanımladığımız Yaylar;iletişim kurmayı seven,arada bir değişken haliyle afalladığımız Yayların bir giyim tarzlarını nasılmış bakalım; Cesur dediysek bunu da giyiminde öne çıkarmalı değilmi ? Desenlerin gücüne inanan ve bunu kullanmayı seven Yaylar eklektik tarzın öncülerinden diyebiliriz.Eee hayli değişken olan Yayların tarzları da günden güne değişiyor haliyle! Ama neyi sevmiyor derseniz resmi kıyafetler de pek gözü yok.Bir Yay kadını olan Miroslava Duma desenli kıyafetleri çok kullanan en ünlü moda bloggerlarındandır. Stili belli,kısa mini etekleri seviyor fazlasıyla kullanıyor fakat pek dekolteyi seven bir kadında değil malumunuz.Eskiyle yeniyi de çok güzel harmanlıyor kendileri.. Mira Duma aşkımı bir kenara bırakırsak.Renkleri oldukça seven Yaylar başarılı şekilde de stillerinde ortaya koyuyor.Turuncu,kahverengi,sarı,pembe,zümrüt yeşili onların rengi!




Boğa Burcu♉(21Nisan-21Mayıs)

Jessica Alba
Sabırlı,sıcak kanlı,insancıl olan bir burca geldi sıra;Boğa burcuna.Boğalar için uyum çok önemlidir.Rahatlığı,şıklığı ve zerafeti severler.Pantolon ve kısa kollu V yaka tişörtle bile günü kurtarabilirler.Çiçek desenli kıyafetleri fazlasıyla kullanırlar.En sevdiği renkler ise mavi,toprak tonları,açık kahverengi ve pastel tonlarıdır.

















Kendall Jenner
Akrep Burcu♏(23Ekim-21Kasım)

Aslında Akreplerin huylarına ilişkin çok bi bilgim yok internetten de bakmama rağmen net şeyler göremedim. Sadece yakınımda olan biri Akrep burcu oda bir yıl önce hayatıma girmiş olan yeğenim:) Daha huyu tam oturmadığı için onla ilgili de yorumlayamam.En fazla çok ağlarlar yaa falan diyebilirim Halil'in üzerinden yorumlarsam:)) Bir de Psikoloji hocamın Akrep olduğunu biliyorum.Şimdi onun yönünden anlatırsam tüm akrepler de bana yürür bu sefer hiç olmazz biz huylarını bi kenara bırakırsak giyim tarzlarını yorumlayalım.Deri ceketlere,deri çizmelere bayılan Akrepler kadife kumaşı da fazlasıyla kullanırlar.Yani tam olarak kadınsı giyerler diyemeyiz,içindeki seksi kadını bazen çıkartırken bazen de gizlerler.Renkleri ise ;koyu kırmızı,siyah(kesinlikle en sevdiğidir),gece mavisi,bordo tonlarıdır.





İkizler Burcu♊ (22Mayıs-22 Haziran)
Natalie Portman
İki üç şeyi bi arada yönetmekte başarılı olan özgür ruhlu İkizlerin nasıl giydiklerine bi göz atalım.Özgürlükçü dediğimiz için sıkıya gelemeyen İkizlerimiz rahatına düşkün olduklarından hareket özgürlüğünü kısıtlamayacak elbiseler giyinmeyi tercih ederler.Aksesuar konusunda oldukça başarılıdırlar.Fiziğini iyi bilirler ve ortaya çıkarmalarında da mahzur görmezler.Gece kıyafetleri onlardan sorulur:) Renkleri ise ;açık mavi,turuncu,ve beyazdır.













Kova Burcu♒(22 Ocak-19Şubat)
Dengeli bir kişiliği olmasına rağmen mevcut düzene karşı çıkan kişilikleri vardır.İz bırakmış kişilerde hep Kovadır zaten..Fikirleri,idealleri mantıklıdır ve savaşçı ruhları vardır.Tarz yönünden nasıllarmış onuda bi inceleyelim:)Moda ile kendini kanıtlamayı seven Kovalar'ın farklı parçaları birleştirme de başarısı göz ardı edilemez.Modern ve fütüristik bir çizgiye sahiptirler.Siyah rengi ve pantolon onlar için vazgeçilmezdir, hatta Hippi tarzının öncüleri Kovalardır . Renkleri ise;elektrik mavisi,gümüş,bakır,neon renkleri ve siyahtır.








Yengeç Burcu♋ (23Haziran-22Temmuz)
Neşeli,eğlenceli bazense melankoli haliyle nam salmış Yengeclere gelirsek;Dolabında zamansız parçaları vardır.Seneler sonra bile giyse eskimeyecek kıyafetleri almada becerilerini söylemek gerekir.Kendini güvende hissettirecek kıyafetleri tercih ederler.Klasik giyimi,takım elbiseyi kullanmayı severler.Kıyafetlerinde tercih ettiği renkler;siyah,yeşil,mavi ve soft renklerdir


Dün ki ''Burçların Giyim Tarzı'' yazımın 2.partı olan bu postu okuduğunuz için teşekkür ederim.Yorumlarınızı bekliyorumm

Bunları da Beğenebilirsiniz

10 yorum

  1. Yaa varmış ki yengeç. Çok başarılı bir yayın olmuş. Emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Hehehe, yengeç yorumu doğru, klasiği takım elbiseleri severim ben, zaten pek modacı ruhum yok, o yüzden farklı şeyler kombinlemeyi ve takı takma olaylarını pek yakıştıramam. Neyse, artık sizide tanıdığıma göre, burdan kopyalar çeker, kendime biraz tarz yaparım inşallah bende 💕😍😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahah tesekkur ederim yorumunuz için.. Oyle demeyelim de sadece vakit ayirmiyorsunuz giyimden daha onemli seyler var diye dusunuyorsunuz.. Aslinda icinizde ne modaci ruhlar vardir:)) 😍😍

      Sil
  3. Ellerinize sağlık güzel bir konu olmuş 💟☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize çok sevindim,teşekkür ederim 🤗😘

      Sil
  4. Yay burcu yorumu güzelmiş dikkate alacağım :)Teşekkürler.

    YanıtlaSil